Pölsemannen är en korvspecialist som med servicekänsla och finess stoltserar med ett unikt sortiment. Sedan 1986 då vi tog den danska korven till Sverige har vi serverat miljontals korvar till lika många nöjda gäster. Alla har låtit sig njuta av vårt annorlunda och kärleksfulla sätt att hantera korv.Att snabbt finnas till hands med goda måltider är Pölsemannens jobb. Men lika viktigt är det att göra människor belåtna och att få dem att känna en stunds njutning. När våra gäster blir glada över att se oss – ja, då har vi lyckats. Visst var den röda pølsen en gång grunden för vår verksamhet, men idag är Pölsemannen mer än så. Vi är innovatörer och ägnar oss ständigt åt produktutveckling för att ta fram nya korvar och tillbehör.

Världens bästa korvförsäljare

Pölsemannen består av engagerade entreprenörer som arbetar tillsammans i ett lag – mot gemensamma mål och med visionen att bli världens bästa korvförsäljare.Detta är inte någon dans på rosor, snarare ett hårt arbete som ofta är mycket krävande. Men å andra sidan finns det inte så många jobb som ger så omväxlande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Du sätter själv gränserna för hur framgångsrik du kan bli. Pölsemannen ger dig möjligheterna.

Ditt ansvar och din frihet

Ansvar och frihet hör ihop och skapar tillsammans den speciella känsla det innebär att vara egen företagare inom Pölsemannen. Det är visserligen en blandning av risker och möjligheter, men med en beprövad affärsidé är riskerna mindre medan möjligheterna fortfarande är vidöppna.Det finns flera fördelar med att vara många som arbetar tillsammans i ett lag. Vi kan till exempel göra stora gemensamma inköp, vilket ger oss lägre priser och rabatter hos leverantörerna. Ansvarsområden som utformning av dekor till vagnarna, marknadsföring, kampanjer och produktutveckling ligger först och främst på huvudkontoret. Men som franchisetagare är du givetvis med och påverkar de här sakerna.Det är först och främst du som bestämmer och ansvarar för hur det går till på din arbetsplats. Men du får gärna vända dig till huvudkontoret om du behöver tips och råd.

Kvalitet, service, stöd och utbildning

Det här är viktiga nyckelord i Pölsemannens verksamhet. I korthet är det detta som gör företaget så framgångsrikt. Hög kvalité på produkter och service ger oss en trygg grund att stå på. Varje gång vi lyckas överträffa en gästs förväntningar tar hela Pölsemannen-kedjan ett steg framåt. Vi är noga med varje moment i verksamheten och därför får du som Pölsemannen-företagare en gedigen utbildning för att lära dig vårt koncept. Den omfattar allt från bokföring, gästservice och försäljningsteknik till hygien och tillagning av pølser. Ãven efter utbildningen får du löpande stöd och service från huvudkontoret.

Viktigare vem du är än vad du gjort

Många i kedjan har gått från att vara anställda i någon av våra korvvagnar, till att fullt ut satsa på att bli egna företagare inom Pölsemannen. Några har sedan utökat sin verksamhet med fler vagnar och festservice.Det är dock inte alls så att du behöver ha arbetat med korvförsäljning tidigare för att bli en framgångsrik Pölsemannen-företagare det viktigaste är att du tycker om att arbeta med människor, att du har känsla för service och kan bjuda på ditt goda humör. Dina personliga egenskaper är mycket viktigare än dina tidigare yrkeserfarenheter.

Så här går det till att bli en av oss

Nu vet du lite mer om Pölsemannen och om hur vi arbetar men det finns dock mycket mer att berätta och det gör vi mer än gärna. Skicka in din intresseanmälan till vårt huvudkontor så skall vi se om just du har en framtid som Pölsemannen-företagare. När vi är överens om att gå vidare bokar vi ett möte då vi presenterar Pölsemannen, vårt koncept och vår framtid där du samtidigt får en chans att fråga om saker du undrar över.

To top