Är du en socialt utåtriktad person som älskar korv?

Då kan du vara vår nya medarbetare.

Just nu söker vi nya franchisetagare till flera av våra enheter.

Sedan 1986 har svenskarna kunnat njuta av dansk korv serverad av Pølsemannen®. Kedjan består av engagerade entreprenörer som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och med visionen att bli världens bästa korvförsäljare. Vi har ett servicekontor i Malmö och försäljningsenheter över snart hela Sverige.

Att arbeta som franchisetagare

Du kommer att jobba som franchisetagare/ egen företagare och driva försäljningen av Pölsemannens utbud på den lokala orten.

Arbetet innebär stora utmaningar med möjlighet till goda förtjänster. Du är inte rädd för långa arbetsdagar eller att jobba över när så krävs.

För att arbeta som franchisetagare krävs det ett start kapital. Kapitalbehovet kan variera beroende på vilken ort och plats som du skall starta din rörelse på. Det normala kapitalbehovet är ett rörelsekapital på ca 30.000 kr till 200 000 kr .Inträdesavgift till kedjan är från 125.000 kr som används bland annat till att ställa i ordning försäljningsplatsen, en utökad marknadsföringsinsats under de första månaderna och till din utbildning. 

Vem är du?

Vi söker dig som värdesätter affärsmannaskapet och har ett bra ekonomiskt tänk.

Du tycker om att arbeta med människor och kan bjuda på ditt goda humör.

Eftersom du dagligen har kundkontakt och är Pölsemannens ansikte utåt, så förutsätter vi att du förstår och pratar svenska obehindrat.

Det är en stor fördel är om du redan idag arbetar inom servicebranschen. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Innan du startar får du utbildningar inom säljteknik, kundpsykologi, miljö och hygien och livsmedelshantering. Vi erbjuder dig ett starkt varumärke då Pölsemannen har funnits i över 30 år. Du får även ekonomisk rådgivning, teoretisk och praktisk utbildning samt erfarenhetsutbyte inom kedjan.

Skicka din ansökan till Antonio Guinovic på: antonio@polsemannen.se

För mer upplysningar

Vänligen maila Toni på antonio@polsemannen.se

Pölsemannen AB

Jörgen Kocksgatan 65

SE- 211 20 Malmö

Välkommen att besöka vår hemsida

www.polsemannen.se

To top